Ehitajad asuvad Raadil varsti tööle

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raadile kerkiva Eesti Rahva Muuseumi peahoone infotahvli kate punnis küll selle mahasikutajatele veidi vastu, kuid vandus mitme mehe nõule ja jõule alla.
Raadile kerkiva Eesti Rahva Muuseumi peahoone infotahvli kate punnis küll selle mahasikutajatele veidi vastu, kuid vandus mitme mehe nõule ja jõule alla. Foto: Kristjan Teedema

Mitme Eesti mehe koostöö tulemusel langes eile veidi pärast keskpäeva Raadil veidi vastu punninud kate suurelt infotahvlilt, mis teatab, et sellesse kohta ehitab Fund Ehitus 2015. aasta lõpuks valmis Eesti Rahva Muuseumi uue hoone.

Infotahvlilt katte eemaldamine oli Eesti Rahva Muuseumis (ERM) eile nagu i-le punkti panek: tunnike varem olid muuseumi Raadil asuvas jääkeldris andnud uue peahoone ehituslepingule digiallkirja ASi Riigi Kinnisvara juhatuse esimees Jaak Saarniit ja suure hoone ehituse peatöövõtja, OÜ Fund Ehituse juhatuse esimees Ott Kikkas.

«ERMi uue hoone ehitamine on tõsine ja huvitav töö, sest tehnilised lahendused on väga keerulised ja unikaalsed,» ütles Ott Kikkas. «Aga küll me hakkama saame! Meil on ehitamiseks aega 33 kuud ja kaasame sellele objektile Eesti parimad ehitajad.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles