Paide võimuliit lagunes

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Keskerakonna Paide linnavolikogu fraktsioon otsustas eile lahkuda Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL), sotsiaaldemokraatide ning valimisliidu Tuleviku Paidega moodustatud koalitsioonist, sest usalduse kadumise tõttu pole võimalik koostööd jätkata ja valitsusvastutust jagada.

Paide volikogu esimehe Kersti Sarapuu (Keskerakond) sõnul on tema partei juba pikemat aega olnud rahulolematu linnapea Kaido Ivaski (IRL) juhtimisstiiliga, kuid viimaste arengute valguses pole enam võimalust sellises koalitsioonis valitsusvastutust jagada.

«Usaldus meie vahel on kadunud ning valitsus juba sisuliselt lagunenud, sest konsensuslikke otsuseid pole linnavalitsuses tehtud, hallatavate asutuste juhte ja töötajaid ei võeta partneritena, vaid linnapea dikteerib neile ette viimset kui pisiasja, nii valitsuse istungitel kui ka koalitsiooninõupidamistel toimub lausa kaastöötajate mõnitamine,» ütles ta ning teatas ühtlasi oma tagasiastumisest volikogu esimehe kohalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles