Kaitsejõud tulevad vajadusel Tallinnale appi lund rookima

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vajadusel tulevad kaitsejõud Tallinnale appi lund rookima.
Vajadusel tulevad kaitsejõud Tallinnale appi lund rookima. Foto: Margus Ansu

Tallinna abilinnapea Kalle Klandorf ütles tänasel linnavalitsuse istungi järgsel pressikonverentsil, et linnajuhtide eilne kohtumine Eesti kaitsejõudude esindajatega lõppes tõdemusega, et mõlemal poolel on oma huvid, mille alusel saab edaspidi koostööd teha ning  kaitseväelased tulevad võimalusel linnale appi, kui on vaja näiteks lund koristada.

Eile tutvus linnapea Edgar Savisaar Kaitseliidu Tallinna maleva Nõmme baasiga ning toimus ka kohtumine kaitseväe juhataja, brigaadikindral Riho Terrasega. Arutati koostöövõimalusi ning seda, kuidas teineteisele kasulik olla.

Klandorfi sõnul oli see meeldiv, et mõlemad pooled leidsid aega kohtumiseks ning probleemide arutamiseks. Üks teema arutelul oli kaitsejõudude abi linnale keeruliste ilmastikuoludega võitlemisel.

Abilinnapea mainis, et kaitsejõududel on parim tehnika, kui on tõesti vaja kriisiolukordades toime tulla. Seda näitas ka 2010. aasta Padaoru lumemöll.

Kokkusaamisel räägitu järgi muutub kaitsejõudude masinate Tallinnas liikumise kooskõlastamine senisest lihtsamaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles