Eestlane soolab toitu küllaltki julgelt

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piprapoe müüja-konsultandi Tuulike Riivese sõnul on eestlased erisuguste maitseainetega katsetamist ja nende kombineerimist enda jaoks alles avastamas.
Piprapoe müüja-konsultandi Tuulike Riivese sõnul on eestlased erisuguste maitseainetega katsetamist ja nende kombineerimist enda jaoks alles avastamas. Foto: Peeter Langovits

Tervisearendajad hoiatavad, et soolas sisalduv naatrium on suures koguses tervisele ohtlik ning soola tuleks toidule lisada «pigem kahvliga». Seega on eriti oluline teada, kuidas soola kasutada ja milliseid maitsenüansse erinevate sooladega on võimalik saavutada.


Maitseainete poest Piprapood leiab näiteks väga erinevaid maitsesooli, mis on eestlaste seas ka väga populaarsed. Riiulitest vaatavad vastu sibula- ja küüslaugusool, selleri- ja rosmariinisool, praeliha- ja ürdisool, aga isegi suitsusool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles