Piiroja: Norra palgad pole Hiina omade kõrval midagi

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raio Piiroja treenis detsembris FC Floraga, kuid nüüdseks on ta jõudnud juba Hiina, kus ilmselt sõlmib lepingu Chengdau Bladesiga.
Raio Piiroja treenis detsembris FC Floraga, kuid nüüdseks on ta jõudnud juba Hiina, kus ilmselt sõlmib lepingu Chengdau Bladesiga. Foto: Liis Treimann

Pikalt Eesti jalgpallikoondises kaptenipaela kandnud, kuid eelmisel aastal rohkem vigastustega heidelnud Raio Piir­oja tegi tänavu FC Flora ridades korralikult trenni ning nüüd askeldab ta juba Hiinas, kus keskkaitsja on lähedal lepingule sealses esiliigas mängiva Chengdu Bladesiga.

Esimesed sõpruskohtumised on Piirojal kauges Hiinas juba peetud ja kirjas on ka peaga löödud värav. Lisaks on kokkuleppele jõutud lepingutingimustes, kuid allkirju paberitel veel pole. Kuigi jalgpallimaailmas pole enne seda midagi kindel, peaksid nädala lõpuks asjad klaarid olema ja eestlast ootab seejärel ees üks hooaeg Hiina esiliigas.

Kui pikka aega oli õhus võimalus, et keskkaitsja alustab hooaega Floras ja teda saab näha ka kodustel meistrivõistlustel, siis tänu koondisekaaslasele Taavi Rähnile tekkis tal võimalus ennast proovile panna uues keskkonnas. Kaks eelmist hooaega Hiina esiliigas Tianjin Songjiangi ridades pallinud Rähn esindab algaval hooajal Hunan Billowsi tiimi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles