EOK peasekretäriks valiti üllatusmees Siim Sukles

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

EOK. Äsja kultuuriministeeriumi kantsleri ametist lahkunud Sukles, kes töötas olümpia­komitees Tiit Nuudi presidendiajal ehk enam kui kümne aasta eest tegevjuhina, sai Eesti Olümpiakomitee presidendilt Neinar Selilt pakkumise esmaspäeval.

«Neljapäevaks otsustasin, et saan oma teadmiste ja kogemustega kaasa aidata Eesti spordiliikumise arendamisele. Oma kogemusest tean, et Eesti sport ja EOK on üks paremini toimiv vabakond,» lausus Sukles. «Otsus ei tulnud kergelt, aga varasemad ametid on mulle näidanud, et elus peab kõigeks valmis olema. Samas oli mul pakkumisi ka riigisektorist, erasektorist ja kohalikult omavalitsuselt.»

Juba tänasest uude ametisse asuva Suklese sõnul võib varasemat seotust EOKga vaadata nii plussi kui ka miinusena. «Ühelt poolt on muidugi kergem, kui tuttavad inimesed on ees. Samas on abiks see, et ma olin pikalt küll spordiga seotud, kuid sellest ikkagi eemal. See aitab uude ametisse asuda värskema pilguga. Loodetavasti suudan vajadusel ikka enda silmas palki näha!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles