Memphis loobus oma tähtmängijast

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rudy Gay
Rudy Gay Foto: AP/Scanpix

Korvpalliliigas NBA toimus oluline mängijate vahetus: Memphis Grizzlies saatis oma tähtmängija Rudy Gay Toronto Raptorsisse. Koos Gayga läks Torontosse ka keskmängija Hamed Haddadi. Raptors loobus aga hispaanlasest mängujuhist Jose Calderonist ning ääremängijast Ed Davisest. Neist Calderon vahetati omakorda edasi Detroit Pistonsisse ja vastu saadi Austin Daye ning Tayshaun Prince.

«Selliseid mängijaid on äärmiselt keeruline saada ja ma usun, et kasutasime hea võimaluse ära,» kommenteeris Gay meeskonnavahetust Toronto meeskonna peamänedžer Bryan Colangelo.

Tehing tuli suure üllatusena ka selles osalenud mängijatele, nagu NBAs tihti juhtub. «Andsin endast siin veedetud kaheksa aasta jooksul kõik ja fännid toetasid mind alates esimesest hetkest,» ütles Calderon lahkumise kohta. «Siit meeskonnast on väga raske ära minna.» ka Londoni olümpial USA koondise ridades kuldmedali võitnud Prince on Detroidis veetnud kogu oma senise karjääri. «Olin uudisest kuuldes šokeeritud. Kuid NBA on äri ning sellisteks asjadeks peab valmis olema,» jäi Prince napisõnaliseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles