Jaanuaris meedias enimmainitud europarlamendi saadik oli Indrek Tarand

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Tarand
Indrek Tarand Foto: Peeter Langovits / Postimees

Eesti kirjutav meedia mainis jaanuaris europarlamendi saadikutest kõige sagedamini üksikkandidaadina Euroopa Parlamenti pääsenud Indrek Tarandit, kellest ilmus kuu jooksul 50 uudist või artiklit.

BNSi Gruppi kuuluva ETA Monitooringu andmetel oli meedias mainimiste arvult teisel kohal sotsiaaldemokraat Ivari Padar, keda mainiti 47 uudises või artiklis.

Reformierakonda kuuluv Kristiina Ojuland ületas jaanuaris uudisekünnise 20 korral, Isamaa ja Res Publica Liitu (IRL) kuuluv Tunne Kelam samuti 20 korral ning Keskerakonnast välja astunud Siiri Oviir ja Vilja Savisaar-Toomast vastavalt 15 ja 12 korral.

ETA Monitooringu ülevaade kajastab eesti- ja venekeelses trükimeedias, uudisteagentuuris BNS ja suuremates võrguväljaannetes ilmunud uudiseid. Arvestatud ei ole linna-, linnaosa- ja vallalehtedes ilmunud artikleid. Samuti ei kajasta ülevaade saadikute mainimist televisioonis ja raadios.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles