Üldhariduse mitmekesistamiseks jagatakse 32 miljonit krooni toetusi

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pärnu Postimees/Scanpix

Alates tänasest on avatud taotlusvoor alameetmes «Kaasav, mitmekesine ja turvaline üldharidus.», mis näeb ette kokku 32 miljoni krooni ulatuses toetusi.

Oodatud on üldhariduse kaasajastamise teemalised projektitaotlused. Esitatavad projektid peaksid toetama õpilaste koolis toimetulekut, paindlikke ja kooliväliseid õpitegevusi, valikainete õpetamist, muukeelsete laste kohanemist ning tõhustama koolidevahelist koostööd.

Kokku on võimalik välja jagada ligi 32 miljonit krooni Euroopa Sotsiaalfondi raha. Ühe projekti kohta taotletav toetus võib olla 500 000 kuni 2 000 000 krooni. Toetust võib taotleda kuni 100% ulatuses projekti abikõlblikest kuludest.

Projektitaotlusi on oodatud esitama Eesti valitsusasutuste poolt hallatavad asutused, üldhariduskoolid, koolieelsete lasteasutuste ja üldhariduskoolide pidajad, MTÜ-d, sihtasutused, kohalikud omavalitsused, avalik-õiguslikud juriidilised isikud ning koolitusluba omavad äriühingud.

Taotlusi saab sihtasutusse Innove esitada 28. aprillist kuni 27. maini 2009.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles