Kiireimale vastast ei leidunud

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitmel korral on ilmataat korraldajaile vingerpussi mänginud ning uisurada saanud seetõttu üsna konarlik. Sel korral kostis raja kohta aga üksnes kiidusõnu.
Mitmel korral on ilmataat korraldajaile vingerpussi mänginud ning uisurada saanud seetõttu üsna konarlik. Sel korral kostis raja kohta aga üksnes kiidusõnu. Foto: Kristjan Teedema

Enam kui viis minutit edestas Kalevipoja uisumaratoni võitja Kert Keskpaik teiseks tulnud Sulev Lokki Peipsi järve jääl peetud 33 kilomeetri pikkusel sõidul. Keskpaik kinnitas, et ei pidanudki võitmiseks endast kõike välja panema.

«Läksin algusest peale oma tempoga. Ehk kilomeetri jagu püsisid teised taga, siis nad maha jäid,» kirjeldas sõitu võidumees Keskpaik. Enda sõnul liugles ta rahulikult ega pingutanudki eriti. Kõrvalt vaadates võis näha, et Keskpaiga sõidutehnika oli tõhusam ning tempo teistest mäekõrguselt üle.

Esimeselt 5,5-kilomeetriselt ringilt tulles edestas ta järgnevaid vähemalt poole kilomeetriga. Teist korda stardialasse jõudes oli Keskpaik mitmest aeglasemast sõitjast juba ringiga möödunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles