Tamme hostel avab uksed

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SA Tartu Spordi turundus- ja müügijuht Margit Saar rõõmustas avatava hosteli üle väga, sest nii saab lõplikult valmis mitu aastat kestnud Tamme staadioni kompleksi uuendamine.
SA Tartu Spordi turundus- ja müügijuht Margit Saar rõõmustas avatava hosteli üle väga, sest nii saab lõplikult valmis mitu aastat kestnud Tamme staadioni kompleksi uuendamine. Foto: Margus Ansu

Homme avatakse Tamme staadioni renoveeritud olmehoone, kus peale kohviku on nüüd tipptasemel maadlussaal, saun, 14 tuba ja muud eluks vajalikud ruumid.

SA Tartu Spordi turundus- ja müügijuht Margit Saar (pildil) rõõmustas avatava hosteli üle väga, sest nii saab lõplikult valmis mitu aastat kestnud Tamme staadioni kompleksi uuendamine.

«Hostel on peamiselt sportlastele, kuid võtame vastu ka teised soovijad,» rääkis ta ja lisas, et praegu on graafikus juba mitu broneeringut, mis on seotud võimlemisturniiriga Miss Valentine ja noorte jalgpallivõistlusega Tammeka Cup.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles