Terve nädal valude käes

Anneli Ammas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhja-Eesti regionaalhaigla erakorralise meditsiini keskuse vastuvõtus leidub alati hädalisi.
Põhja-Eesti regionaalhaigla erakorralise meditsiini keskuse vastuvõtus leidub alati hädalisi. Foto: Stanislav Moškov / Õhtuleht

Arstid ei avastanud noore naise kõhuvalude põhjust õigel ajal ja pimesool lõhkes, kuid õnneks jõudis ta kirurgi käe alla enne, kui mäda kõhus oleks põhjustanud veremürgituse.

Triin (nimi muudetud – toim) on veidi üle kolmekümnene sportlik naine ja arstidega pole tal varem tõsisematel põhjustel kokkupuuteid olnud. Enamasti on ta arsti poole pöördunud oma väikeste laste pärast ja on kuulnud, kuidas inimesed kipuvad ilma tõsise põhjuseta kiirabi kutsuma või erakorralise meditsiini osakonda pöördunud.

Kui Triinul mõni nädal pärast mullusügisest arstide suurstreiki ühel reede hilisõhtul kõht valutama hakkas, ei osanud naine mõeldagi, et nüüd on küll see juhtum, kus ta kiiresti arstiabi vajab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles