Vennatapusõda, pimedus ja tasuta mööbel

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
San Francisco 49ers'i peatreener Jim Harbaugh (vasakul) õnnitlemas oma venda ja vastasmeeskonna juhendajat John Harbaugh'i võidu puhul.
San Francisco 49ers'i peatreener Jim Harbaugh (vasakul) õnnitlemas oma venda ja vastasmeeskonna juhendajat John Harbaugh'i võidu puhul. Foto: Reuters / Scanpix

Ülikallite reklaamiminutite vahel peeti taas maha spordimaailma üks suuremaid sündmusi Super Bowl, mille tänavu võitis Baltimore Ravens.

USA vaadatuim telesaade ja aasta-aastalt mujal maailmas aina enam tähelepanu püüdev Super Bowl pakkus jälle rohkelt kõneainet. Esialgu ühepoolselt kulgenud mängus suutis San Francisco 49ers teisel poolajal teha võimsa tagasituleku ja Baltimore Ravens väljus heitlusest lõpuks napi 34:31 võiduga.

Maailma kalleimate telereklaamide (üks minut reklaami maksis umbes 6 miljonit eurot) vahel rullus seekord lahti ülimalt erakordne heitlus meeskondade vahel, mille peatreeneriteks vennad John ja Jim Harbaugh. Võidutantsu sai lõpuks lüüa Ravensi 50-aastane juhendaja John Harbaugh, kelle tiim näitas tema 15 kuud nooremale vennale ja kogu San Francisco 49ers’i meeskonnale koha kätte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles