Tartu hotell peab laienemisplaani

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohvikut mahutav laiendus on plaanis ehitada Tartu hotelli peauksest paremale sellisena, et see järgiks hoone algset stiili, millest lähtuti ka hoonet 2000. aastal renoveerides.
Kohvikut mahutav laiendus on plaanis ehitada Tartu hotelli peauksest paremale sellisena, et see järgiks hoone algset stiili, millest lähtuti ka hoonet 2000. aastal renoveerides. Foto: Margus Ansu

Rahul kasvanud külastajate hulgaga, plaanivad hotelli Tartu omanikud juurde teha üheksa numbrituba ja ehitada maja ette laienduse, et päästa kohvik kitsastest oludest.

«Ideaalis õnnestub valmis saada suveks, kui Tartu hotellides on kõrghooaeg,» ütles Aare Käära, Tartu hotelli omanik. «Meil käib kohvikus lõunasööjaid palju, jääb kitsaks ja teeme hotellitube juurde.»

Käära selgitas, et varem oli terve hoone ühiselamu, aga kui 2000. aastal maja põhjalikult remonditi, jäi osa ruume büroodeks, et riske maandada. Nüüd saab teise korruse büroode arvel teha üheksa hotellituba juurde, nii et hotellis oleks 70 numbrituba.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles