Kohus vaeb Aleksandri tänava veretööd

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ervin Uus seisab koh­­tu ees süüdistatuna kriminaalkuriteos juba viiendat korda. Sel korral süüdistatakse teda mõrvas ja tapmiskatses.
Ervin Uus seisab koh­­tu ees süüdistatuna kriminaalkuriteos juba viiendat korda. Sel korral süüdistatakse teda mõrvas ja tapmiskatses. Foto: Risto Mets

Eile Tartu maakohtus alanud protsessil selgub, kas varem neljal korral kriminaalkaristuse saanud 61-aastane Ervin Uus tunnistatakse süüdi noore naise tapmises ning vanglas toime pandud tapmiskatses.

Prokuratuur süüdistab Uusi selles, et tal tekkis mullu 5. veebruaril Tartus Aleksandri tänava elumaja korteris ühise alkoholitarvitamise käigus tüli 1978. aastal sündinud naisterahvaga. Eeluurimisel tuvastati, et Uus haaras ühel hetkel noa ning lõi naist sellega mitu korda. Ohver suri saadud vigastustesse sündmuskohal.

Kohale kutsutud politsei pani Uusil käed raudu ning paar päeva hiljem otsustas kohus mehe esialgu kuni kuueks kuuks vahi alla võtta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles