Presidendi teenetemärgi saab kolm ajakirjanikku

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajakirjanik Ragnar Kond
Ajakirjanik Ragnar Kond Foto: Elmo Riig / Sakala

President Toomas Hendrik Ilves tunnustab iseseisvuspäeva eel Eesti ajakirjanikke, nende professionaalsust ja pühendumust, andes tänavu ordeni kolmele ajakirjanikule.

Teenetemärgi saavad Eesti Rahvusringhäälingu Valgamaa korrespondent-operaator Ragnar Kond, kes vahendab sageli ka uudiseid Lätist.

Samuti saab ordeni Lasteekraani Muusikastuudio juhataja ning paljude telesaadete, sealhulgas saadete «Laulukarussell», «Kaks takti ette», «Tähed muusikas» ja «Perepidu» vedaja Eve Viilup. Teenetemärgiga tunnustab president ka  kauaaegset pressifotograafi, Läänemaa kroonikut ja kohaliku ajaloo talletajat Arvo Tarmulat.

Möödunud aastal tunnustas president riiklike teenetemärkidega nelja ajakirjanikku, need olid Klassikaraadio peatoimetaja Tiia Teder, rahvusringhäälingu Narva stuudio toimetaja Jüri Nikolajev, maakonnalehe Sakala peatoimetaja Eve Rohtla ning Postimehe fotograaf Peeter Langovits.

President Ilves annab tänavu kokku 99 teenetemärki, need antakse üle 23. veebruaril Kadrioru kunstimuuseumis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles