Teatemaratoni võitis noor suusapõlvkond

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimesse teatevahetusse Matul jõudis liidrina hilisem võitja Airok Team. Morten Priksi jala ümber asunud ajavõtukiibi kinnitab enda jalale Eeri Vahtra.
Esimesse teatevahetusse Matul jõudis liidrina hilisem võitja Airok Team. Morten Priksi jala ümber asunud ajavõtukiibi kinnitab enda jalale Eeri Vahtra. Foto: Sille Annuk

Pole paremat trenni kui võistlus, leidsid eilsel Tartu teatemaratonil startinud enam kui pool tuhat suusasõpra. Isegi need, kellele oli eilne sõit esimene enne suurt Tartu maratoni.

Tehvandi suusastaadion tervitas maratonilisi rõske ilma ja kerge lumesajuga. Stardikanga taha rivistus üles 156 teatemaratonile saabunud võistkonda. Nende järel tõukas end suusajäljele sadu avatud raja sõitjaid. Kõlas stardipauk ja kiiremad kihutasid hooga rajale.

Et igaüks võis vabalt valida sõidutehnika, kippusid sõitjate suusad esimestel meetritel risti minema ning ette tuli ka kukkumisi. Siiski kadusid kõik sõitjad peagi esimese kurvi taha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles