Linn pakub maja hõivajatele uut pinda

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnavalitsuse esindajad abilinnapea Raimond Tamm (vasakult) ja linnasekretär Jüri Mölder andsid eile Tõnissoni maja hõivajatele üle nõudekirja, mis puudutab Anna Haava 7a kinnistu üleandmist.
Linnavalitsuse esindajad abilinnapea Raimond Tamm (vasakult) ja linnasekretär Jüri Mölder andsid eile Tõnissoni maja hõivajatele üle nõudekirja, mis puudutab Anna Haava 7a kinnistu üleandmist. Foto: Kristjan Teedema

Jaan Tõnissoni pärijatele kuuluvast Anna Haava tänava majast lahkuma sunnitud hõivajad kohtusid eile linna esindajatega ja selgitasid oma motiive. Linn on valmis leidma noortele tegevuseks asenduspinna, kuid ei aktsepteeri hõivatud majas elamist.  

Kohtumisest võtsid osa linnasekretär Jüri Mölder, abilinnapea Raimond Tamm ja linna esindaja, Pinker Alberti juhataja Margus Eensoo ning hõivajate poolelt kolm noort. Linna jaoks oli põhiküsimus, kas noored vajavad hõivatud maja elamiseks või oma tegevusteks, nagu näiteks Vaba poe või A-raamatukogu pidamine. Päris selget vastust sellele küsimusele kohtumine ei toonud.

Abilinnapea Raimond Tamm ütles pärast kohtumist, et pooled on mõistnud teineteise muresid ja tundub, et osaliselt on hõivatud majas tehtavat võimalik korraldada ka teistes asukohtades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles