Tänaku rallitiim tõuseb Märtini meeskonna asemele

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu liikus Ott Tänak MM-rallide hooldusalas piloodina, tänavu pakub tema juhitav tiim aga hooldusteenust kodustele sõitjatele.
Mullu liikus Ott Tänak MM-rallide hooldusalas piloodina, tänavu pakub tema juhitav tiim aga hooldusteenust kodustele sõitjatele. Foto: AFP/SCANPIX

Võistlusspordist sunnitud pausi pidav Ott Tänak teostab end oma rallimeeskonna eesotsas.

Pärast sõitjakarjääri lõpetamist omanimelise rallitiimi loonud Markko Märtin tõusis oma teadmiste ja võimaluste toel kiiresti koduse ralli parimaks juhendajaks. Kõik siinsed noored anded püüdsid pääseda tema meeskonda, mis enamasti andis parima võimaluse sügisel Eesti meistrina triumfeerida.

Aastatel 2006–2010 olidki nad kodus võitmatud, seejärel keskenduti Ott Tänaku karjääri edendamisele ja kodus ralliautode rendi ja pilootidele hooldusteenuse pakkumisele. Laupäeval Võru ümbruses sõidetaval Eesti meistrivõistluste avaetapil pole aga MM-Motorspordi pilkupüüdvaid hooldusbusse näha – ükski rallimees ei kasuta seekord selle meeskonna teenust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles