Löökaugud toovad politseile iga päev lisatööd

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viimase seitsme päeva jooksul on politsei avariigrupp saanud Tallinnas 38 teadet löökaukudes lõhutud sõidukite kohta.

«Politsei saab löökaukude kohta umbes viis-kuus teadet päevas. Kui teade tuleb, siis läheme kohale, fikseerime ära selle, missugune on liikluskorraldus, kas on mingeid kiirusepiiranguid või veel midagi. Fikseerime ka sõiduki vigastused ja sellega politsei roll piirdubki,» rääkis Põhja prefektuuri pressiesindaja Helen Uldrich.

Ta lisas, et kuna teede sõidetavuse peab üldjuhul tagama kohalik omavalitsus, siis tulekski pärast asjaolude fikseerimist just nende poole pöörduda.

Nii mõnigi hädaline on kurtnud, et on pidanud löökaugus viga saanud auto juures tunde politseid ootama. Uldrichi sõnul sõltub politsei saabumise kiirus sellest, kui palju samal päeval muid väljakutseid on ja kui raskete õnnetustega on tegemist.

«Number üks on alati inimeste tervis, ja teised asjad tulevad pärast seda. Ja kiirus sõltub ka üldisest õnnetuste arvust. Näiteks eile oli liiklusõnnetuste kohta kokku 54 teadet, kaks päeva tagasi aga 20. Tol päeval jõudis patrull õnnetuskohtadesse ilmselt tunduvalt kiiremini kui eile,» lausus Uldrich.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles