IRLi aukohus Margus Tsahkna parkimistrahve ei aruta

Kajar Kase
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ruumika Honda diibiga ringi sõitev ja «Laulud tähtedega» saates tubli laulumehena esinenud Margus Tsahkna jätab sageli maksmata nii parkimise eest kui ka sellele järgneva parkimistrahvi.
Ruumika Honda diibiga ringi sõitev ja «Laulud tähtedega» saates tubli laulumehena esinenud Margus Tsahkna jätab sageli maksmata nii parkimise eest kui ka sellele järgneva parkimistrahvi. Foto: Marianne Loorents

Isamaa ja Res Publica Liidu aukohus ei hakka arutama erakonna peasekretäri Margus Tsahkna maksmata olnud parkimistrahvide küsimust, sest see ei annaks olukorrale lisaväärtust.


Aukohtu esimees Avo Üprus ütles Postimees.ee'le, et  kuna Tsahkna on esinenud avaliku vabandusega, siis aukohus küsimust ei menetle.

«Aukohtu esimees on Margus Tsahknaga vestelnud ning jõudnud järeldusele, et kuigi lohakusest aset leidnud rikkumine on ilmne, on ilmne ka kahetsus. Margus Tsahkna on oma järeldused teinud ning menetluse käivitamine ei tooks lisaväärtust,» märkis Üprus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles