Uus pood muudab tükikese äärelinnast nägusamaks

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võru-Aardla ristmiku lähedale Aardla Selverit ehitava ASi Nordecon projektijuht Anno Veider ütles, et suvel uksed avava kaupluse Võru tänava poole jäävat klaasfassaadi hakatakse paigaldama järgmisel nädalal.
Võru-Aardla ristmiku lähedale Aardla Selverit ehitava ASi Nordecon projektijuht Anno Veider ütles, et suvel uksed avava kaupluse Võru tänava poole jäävat klaasfassaadi hakatakse paigaldama järgmisel nädalal. Foto: Kristjan Teedema

Aardla-Võru ristmiku naabruses endise metsakombinaadi valdustes käib uue kaupluse ehitamine. Suvel avab seal uksed Tartu seitsmes Selver, mille ümbrus saab juba aastaid oodatud viisaka väljanägemise.

«Oleme graafikus,» andis Nordeconi projektijuht Anno Veider lühiülevaate Pauluse kalmistu kõrvale aadressile Võru 77 kerkiva kauplusehoone ehitamisest. «Oleksime töödega kaugemalgi, aga ilm on meile oma tingimused kehtestanud.»

Ropka linnajakku ehitab Nordecon kauplusehoonet OÜ Tarmeko KV tellimusel. Viimasega on hoone üürilepingu sõlminud AS Selver ja hoones hakkab kauplema Aardla Selver.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles