Raadiohääl naudib maratonimelu

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuku raadio eetrihääl Madis Ligi tunnistas, et viisteist aastat tagasi seisid tal suusad pidevalt raadiostuudios. Nüüd võtab ta suusad töö juurde kaasa aga vaid erandjuhul, näiteks kui on vaja ajalehe tarvis fotot teha.
Kuku raadio eetrihääl Madis Ligi tunnistas, et viisteist aastat tagasi seisid tal suusad pidevalt raadiostuudios. Nüüd võtab ta suusad töö juurde kaasa aga vaid erandjuhul, näiteks kui on vaja ajalehe tarvis fotot teha. Foto: Sille Annuk

«Hobuseaastal sündinud mehena pakub pingutus mulle ainult rõõmu,» muigab Tartumaa tuntud raadiohääl Madis Ligi (58), kes läheb eeloleval pühapäeval sõitma oma kahekümne teist Tartu maratoni.

Kui Ligi mälu ei peta, siis tegi ta esimese maratonisõidu 1979. aastal. «Panime koos toanaabriga Tamme staadionilt minema. Üldist pidulikku starti siis ei olnud ja aega ei võetud. Mõned ülikooli professorid asusid juba üsna varakult minema. Meie läksime hiljem, siis oli rada juba sees ja rahulikum,» meenutas Ligi.

Mööda raudtee äärt ja üle põldude kulgenud suusasõit lõppes Ligile Otepääl, kuigi rada läks Käärikuni välja. «Aga meil polnud Kääriku spordibaasis kohti kinni pandud. Oli vene aeg ja tuli mõelda ka bussiga tagasisõidule,» sõnas Ligi, kel on tulnud maratonirajal ka reporteritööd teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles