Riigikogu liikmed moodustasid Korea visiidi järel parlamendirühma

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu delegatsioon käis Koreas visiidil eelmisel nädalal.
Riigikogu delegatsioon käis Koreas visiidil eelmisel nädalal. Foto: Riigikogu

Riigikogu 10 liiget moodustasid täna Eesti-Korea parlamendirühma, mida hakkavad juhtima reformierakondlane Urve Tiidus ja sotsiaaldemokraat Helmen Kütt.

Riigikogu pressitalituse teatel kuuluvad parlamendirühma veel reformierakondlane Laine Randjärv, Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) saadikud Siim Kabrits, Aivar Kokk, Sven Sester ja Ülo Tulik, sotsiaaldemokraadid Jaak Allik ja Andrus Anvelt ning keskerakondlane Aivar Riisalu.

Parlamendirühm loodi nädal aega pärast riigikogu delegatsiooni visiiti Koreasse, kus rühma nüüdsetest liikmetest käisid ka Tiidus, Sester ja Anvelt. Visiidil osalesid lisaks neile riigikogu IRLi kuuluv esimees Ene Ergma ja keskerakondlane Mailis Reps.

Riigikogu praeguses koosseisus on kahe aastaga loodud kokku 50 parlamendirühma, et tõhustada teiste riikide parlamentidega suhtlemist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles