Tõbi ei murra meest, kui mees ei taha

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Tooming ütleb oma saatusekaaslastele, et ärgu nad norutagu kodus nelja seina vahel. «Liikuda tuleb nii palju kui võimalik, just see aitab head toonust hoida ja vormis püsida,» sõnab ta ning pigistab käsi tugevasti kokku, et nende värisemist natukene peita.
Martin Tooming ütleb oma saatusekaaslastele, et ärgu nad norutagu kodus nelja seina vahel. «Liikuda tuleb nii palju kui võimalik, just see aitab head toonust hoida ja vormis püsida,» sõnab ta ning pigistab käsi tugevasti kokku, et nende värisemist natukene peita. Foto: Sille Annuk

See viimane nädal on Martin Toomingule olnud kõige erilisem aeg kogu ta senises elus. Tema ja ta naine Ene Tooming on nüüd kaksikutest tüdrukute vanemad.

Lapsed on koos emaga sünnitusmajast kodus alles esimesi päevi ning see on põhjus, miks me ei saa tänase loo kõrval näidata pilti, kus kogu perekond on rõõmsalt peal. Tüdrukud on alles väikesed ja praeguste viiruste ajal on tark võõraid inimesi koduseinte vahele mitte lasta.

Aga üleeile oli Martin Toomingul linna asja. Tal tuli käia Tiigi tänava perekonnaseisuosakonnas lapsi kodanikeks registreerimas. Seejärel oli ta hea meelega nõus andma intervjuu, rääkima endast, oma keerulise nimega haigusest ja sellest, kuidas kõik on võimalik. Tuleb ainult tahta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles