Klouni asendavad Kolm Põrsakest

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolm Põrsakest ehk treffneristid Robin Saluoks (vasakult), Aksel Part ja Maarja Liiv kasutavad oma kat­setes tegelikult selliseid aineid, mida leiab köögikapist.
Kolm Põrsakest ehk treffneristid Robin Saluoks (vasakult), Aksel Part ja Maarja Liiv kasutavad oma kat­setes tegelikult selliseid aineid, mida leiab köögikapist. Foto: Kristjan Teedema

Treffneristide õpilasfirma Kolm Põrsakest on võtnud endale ülesande mõjutada lapsi teaduse vastu huvi tundma nende kõige tundlikumas eas.

Kolm Põrsakest on firma, mille saab kutsuda näiteks 7–12-aastaste laste sünnipäevapidudele ning nad sisustavad asjalikult ja põnevalt terve tunni või vajaduse korral rohkemgi.

Treffneri gümnaasiumi 11. klassi õpilased Aksel Part, Maarja Liiv ja Robin Saluoks ei tee enda sõnul teadusteatrit selle otseses mõttes. Nad seovad katsed ja seletused mängudega ning lapsed pole pealtvaatajad, vaid kogu tegevusse kaasatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles