Naine on ka varem akna kaudu põgeneda proovinud meest luku taha jätnud

Heidi Ojamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mees püüdis voodiriietest köie abil pageda.
Mees püüdis voodiriietest köie abil pageda. Foto: Jekaterina Horoško

Naine on ka varem Tallinnas Läänemere tee 20 maja kaheksanda korruse lukustatud korterist akna kaudu pageda üritanud pereisa  luku taha jätnud.

Korteri uks, mille taga elab õhulendur oma naise ja kolmeaastase tütrega, jäi eile tööpäeva lõpul suletuks, kuigi haiglast pääses mees kiiresti tulema, kirjutab Õhtuleht.

Naabrite sõnul on tegu kõva napsimehega ja naine paneb teda tihtipeale luku taha.

Kolmapäeval proovis meesterahvas voodiriietest köie abil kaheksandalt korruselt põgeneda. Põgeneja sõnul pani naine ta korterisse kinni.

Pealtnägija Jekaterina rääkis venekeelsele Postimehele, et see juhtus kolmapäeval umbes kell 13.30 majas, mis asub Läänemere tee 9 hoone vastas. «Ta hakkas laskuma kaheksandalt korruselt, üks korrusevahe tal õnnestus, kuid seitsmenda korruse juures ei pidanud lina vastu,» rääkis naine. Mees kukkus põõsastesse. Sündmuskohale tulid nii politsei kui kiirabi. Meedikud aitasid mehe jalule ja ta suutis käia.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Ilmar Kahro sõnul said nad eile teate mehest, kes püüdis kaheksandalt korruselt laskuda.

Sündmuskohale saabus politseipatrull, kes tegi kindlaks, et maja kõrval maas lebab 35-aastane mees. Patrullivanem kutsus välja kiirabi ja kannatanu läks kiirabiautosse omal jalal.

«Mehe sõnul pani naine ta korterisse luku taha. Kuna ta tahtis sõpradega kokku saada, siis otsustas ta korterist välja pääseda voodilinadest tehtud köie abil. Kuid köis ei pidanud vastu ja mees kukkus maja kõrval olevatesse põõsastesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles