Löökaukude lappijad ei jõua ilmataadiga sammu pidada

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Teede ASi töömehed löökauke parandamas.
Tallinna Teede ASi töömehed löökauke parandamas. Foto: Liis Treimann

Kuigi Tallinna tänavad jätavad mulje, et keegi neid ei remondi, tegutsevad teedel siiski ööpäevaringselt mitu augulappijate brigaadi.


Kommunaalameti juhataja asetäitja Tarmo Sule sõnul tegutsevad teedel iga päev kaks ja igal ööl kolm brigaadi, kes aukudesse kohapeal kuumutatud asfalti panevad. Kõva töö käib ka nädalavahetusel.

Nii näiteks lapitakse eeloleval nädalavahetusel Põhja-Tallinnas asfaldiauke Sõle tänaval, Puhangu tänaval (enne Sõlet), Kopli 77 ees, Põhja puiestee ja Niine tänava nurgal ja Niine 2 ees.

Kesklinnas parandatakse teed Põhja puiestee ja Suure Rannavärava nurgal, Vilmsi tänava ja Laagna tee piirkonnas, Gonsiori 10 ja Tatari 10 ees, Laikmaa tänava ja Rävala puiestee ristil, Roosikrantsi tänava majade 6-10 ees, Tehnika 16 ees ja Hospidali tänaval.

Nõmme lapitakse auke Pärnu maanteel, Valdeku tänaval, Vabaduse puiesteel, Kadaka puiesteel ning Nõva tänaval. Mustamäel on nädalavahetuse tööplaanis Kadaka tee 179, Kadaka tee 63 ja Mustamäe tee 50. Samuti remonditakse Paldiski maanteed nii Kristiine kui Haabersti linnaosas.

Selle nädala viiel tööpäeval on augulappijad tegutsenud Järvavana teel nii Statoili juures kui Tammsaare tee ja Veerenni tänava vahelisel lõigul. Mustamäel tehti parandustöid Kadaka tee 61, Sõpruse pst 159 ja 163 juures ning Sõpruse puiestee ja Siili tänava nurgal. Põhja-Tallinnas parandati teed Sõle tänaval ja Haaberstis Paldiski maanteel.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles