Tallinn suunab löökaukude parandamisele lisajõud

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Löökaukude lappimine.
Löökaukude lappimine. Foto: Liis Treimann

Siiani lappisid Tallinna tänavatel auke päevasel ajal kaks brigaadi ja öisel ajal kolm, kuid alates tänasest töötab öösel neli brigaadi.


«Alates kolmapäevast pannakse päevasel ajal kolm brigaadi kuuma mustseguga asfaldiauke parandama,» kinnitas kommunaalameti juhataja asetäitja Tarmo Sulg.

«Uue brigaadi rakendamine eeldab inimeste ettevalmistust kui töökorralduslikku ettevalmistust. Esialgu saab värskelt komplekteeritud brigaadi rakendada öösel, kuid kolmapäevast alates tahaks nii päeval kui öösel kolm brigaadi tööle panna,» ütles Tallinna Teede ASi teehoiu direktor Sergei Kulakov.

Täna on kavas remont Põhja-Tallinnas Kopli tänaval, Haabersti linnosas Haabersti ringil, Kristiines Telliskivi- Sõle ja Tulika – Telliskivi ristmike piirkonnas, Sõle tänaval, Lasnamäel Smuuli teel ja Punasel tänaval ning Kesklinnas Järvevana teel.

Möödunud nädalavahetusel lapiti Põhja-Tallinnas asfaldiauke Sõle tänaval, Puhangu tänaval , Kopli 77 ees, Põhja puiestee ja Niine tänava nurgal ja Niine 2 ees.

Kesklinnas Põhja puiestee ja Suure Rannavärava nurgal, Vilmsi tänava ja Laagna tee piirkonnas, Gonsiori 10 ja Tatari 10 ees, Laikmaa tänava ja Rävala puiestee ristil, Roosikrantsi tänava majade 6-10 ees, Tehnika 16 ees ja Hospidali tänaval.

Nõmme parandati teed Pärnu maanteel, Valdeku tänaval, Vabaduse puiesteel, Kadaka puiesteel ning Nõva tänaval. Mustamäel on nädalavahetuse tööplaanis Kadaka tee 179, Kadaka tee 63 ja Mustamäe tee 50. Remonditi ka Paldiski maanteed.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles