Noored võtsid käsile Päeva pargi

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu kunstikooli IV kursuse dekoraatorid-stilistid Sandra Silver, Kätlin Nurm, Paula Uspenski ja Liidia Resetjuk planeerisid Päeva pargi puhkealale ka hekilabürindi (üleval vasakus nurgas), mille keskel on karussell. Kutseeksamil sai nende töö kaheksa punkti kümnest.
Tartu kunstikooli IV kursuse dekoraatorid-stilistid Sandra Silver, Kätlin Nurm, Paula Uspenski ja Liidia Resetjuk planeerisid Päeva pargi puhkealale ka hekilabürindi (üleval vasakus nurgas), mille keskel on karussell. Kutseeksamil sai nende töö kaheksa punkti kümnest. Foto: Sille Annuk

Üsna Tartu südames asuv Päeva park on magus koht, mis sobib nii uute kodude ehitamiseks kui ka mõnusaks äraolemiseks. Tartu kunstikooli noored vaatasidki seda parki kui võimalikku puhkekohta.

Eha tänavas asuva Tartu kunstikooli IV kursuse dekoraatorite-stilistide kutseeksami ülesanne oli otse elust – kujundada kooli naabruses asuvast Päeva pargist puhkeala. Sellise ülesande pakkus kevadel kooli lõpetavatele noortele välja MTÜ Karlova Selts, mille liikmed seisavad selle eest, et kogu parki maju täis ei ehitataks.

Kutseeksamiks valminud Päeva pargi nelja maketti vaadates paistab aga, et kunstikooli dekoraatorid-stilistid pooliku lahendusega ei lepi, noored näevad puhkealana kogu parki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles