Kultuuriaasta sündmuste tipuks osutus kunstifestival

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kunstifestival ja selle näitus «Möh? Fui? Öäk! Ossa! Vau!» pälvis aunimetuste komisjoni ja ka grafitikunst­niku tähelepanu. Viimane on oma teose jätnud silla alla Konsumi-poolse otsa juurde.
Kunstifestival ja selle näitus «Möh? Fui? Öäk! Ossa! Vau!» pälvis aunimetuste komisjoni ja ka grafitikunst­niku tähelepanu. Viimane on oma teose jätnud silla alla Konsumi-poolse otsa juurde. Foto: Raimu Hanson

Tseremoonial Tartu vaksalis välja kuulutatud Tartu kultuurikandja aunimetuste saajate hulgas on kõige tähtsam 2012. aasta kultuurisündmus, milleks valiku teinud komisjon hääletas nüüdiskunsti festivali Art Ist Kuku Nu Ut.


 

Põhjenduseks toodi välja asjaolu, et festival, eelkõige selle näitus «Möh? Fui? Öäk! Ossa! Vau!» (kureerinud Rael Artel), äratas publiku huvi nüüdiskunsti vastu ning tõi selle üle Eesti jõuliselt kultuurikriitiliste diskussioonide keskmesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles