Parimad plaanid pidasid vett

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõo reaalgümnaasiumi õpilane Eneli Õigus tutvustas žüriile oma juba kolm aastat tegutsenud sporditarvete internetipoodi.
Nõo reaalgümnaasiumi õpilane Eneli Õigus tutvustas žüriile oma juba kolm aastat tegutsenud sporditarvete internetipoodi. Foto: Sille Annuk

Atlantise konverentsikeskuses võistles eile üksteist noorteseltskonda oma äriplaanidega žürii tagasiside ja väikeste auhindade nimel.

Esitlejate hulgas oli neid, kelle ettevõtted juba ammu töötavad, aga ka neid, kellel on olemas vaid teostamist ootav idee.

Näiteks Eneli Õigus Nõo reaalgümnaasiumist tutvustas jalgpalliklubi FC Elva internetipoodi, mis on juba kolm aastat edukalt Nike spordivarustust müünud, korraldanud üritustel müügipäevi ja pakkunud võimalust oma kodulehel näiteks lapsele väikseks jäänud heas seisus jalgpallijalatseid edasi müüa või halvemas majanduslikus olukorras lastele annetada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles