Tallinn kuulutas löökaukudele sõja

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Teede ASi töömehed löökauke parandamas.
Tallinna Teede ASi töömehed löökauke parandamas. Foto: Liis Treimann

Tallinna linn suunab tänavatele löökauke lappima senisest kaks korda rohkem töömehi.


Abilinnapea Kalle Klandorfi sõnul tuleb praegusel ajal löökaukude lappimiseks kasutatav asfalt valmis teha kohapeal, sest asfalditehased praegu ei tööta. «Praeguse töö erinevus tavalisest asfalteerimisest seisneb selles, et aukude lappimiseks kasutatav asfalt valmistatakse koha peal, see on sisuliselt käsitsitöö ja sellest tulenevalt ei ole asfalteerimise protsess nii kiire, kui me tahaksime. Asfalditehased alustavad tööd kevadel ja suuremas mahus saame teeremonti tegema hakata aprilli keskel. Möödunud aastal hakkasid asfalditehased tööle 18. aprillil. Enne seda pole võimalik suuremas mahus parandustöid teha,» rääkis Klandorf linnavalitsuse pressikonverentsil.

Ta lisas, et kõigest hoolimata on jaanuari ja poole veebruarikuu jooksul remonditud umbes 1500 löökauku. Raha on selleks kulunud pool miljonit eurot. «Me püüame tööde intensiivsust tõsta. Kui eelmisel ja üle-eelmisel aastal töötas kevadises tavaolukorras tänavatel kuni viis brigaadi, siis täna töötab juba seitse teeremondibrigaadi, järgmisest nädalast üheksa ja ülejärgmisest nädalast 11,» lubas Klandorf.

Ka rahapuudust pole tema sõnul karta, sest linnaeelarves on teetöödeks ja hooldusremondiks sel aastal ette nähtud üle nelja miljoni euro.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles