Mängumaa peibutab poroloonbasseiniga

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«See on meie maitse järgi tehtud ja me tunneme, et lastel on siin tore,» ütlesid Kati ja Mati mängumaa omanikud Maarja Raudsepp (vasakul) ning Merrit Angerjärv. Uus koht sobib nende sõnul alates beebidest kuni kümneaastaste lasteni välja.
«See on meie maitse järgi tehtud ja me tunneme, et lastel on siin tore,» ütlesid Kati ja Mati mängumaa omanikud Maarja Raudsepp (vasakul) ning Merrit Angerjärv. Uus koht sobib nende sõnul alates beebidest kuni kümneaastaste lasteni välja. Foto: Sille Annuk

Espaki ehituspoe endistes ruumides sel laupäeval avatav Kati ja Mati mängumaa eristub teistest samalaadsetest, pakkudes tuntud mänguvõimaluste kõrval mudilastele lustimiseks ka poroloonbasseiniga ronilat.

Uue mängumaa eestvedajad Maarja Raudsepp ja Merrit Angerjärv tahtsid enda sõnul teha midagi teistsugust ning sellist atraktsiooni teistes Tartu mängumaades pole. «Hüpata saab ka batuudikeskuses, aga seal on see väga kulukas. Lisaks on seal alati inimesi tänavalt, aga siin on oma pidu,» sõnas OÜ Loremii juhatuse liige An­ger­järv.

«Oleme selle enda laste peal ära katsetanud ja ise ka seal vallatlenud,» lisas Raudsepp, kes peab kolme meetri laiust ja nelja meetri pikkust basseini mängumaa suurimaks tõmbenumbriks. Sipelgapesaks ristitud ronimisalas saab veel liumäest alla lasta ning pesa sisse ehitatud käigus ringi joosta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles