Tammeleht: koostöös Petersoniga suudame ametiühingutes palju teha

Heidi Ojamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ametiühingute keskliidu uueks juhiks valiti Peep Peterson. Pildil samuti ametikohale kandideerinud keskliidu õigussekretär Tiia E. Tammeleht
Ametiühingute keskliidu uueks juhiks valiti Peep Peterson. Pildil samuti ametikohale kandideerinud keskliidu õigussekretär Tiia E. Tammeleht Foto: Mihkel Maripuu

Täna valis Eesti Ametiühingute Keskliit volikogu uueks juhiks senise transpordi ametiühingu juhi Peep Petersoni, samuti ametikohale kandideerinud keskliidu õigussekretär Tiia E. Tammeleht avaldas lootust, et koostöös Petersoniga suudavad nad ametiühingutes palju ära teha.

Tammeleht ütles Postimehele, et 16 häält oli tema jaoks oodatav tulemus ning valituks mitte osutumine ei valmistanud talle pettumust. «Olen end koguaeg selles asjas rahulikult tundnud, kaotada pole mul olnud midagi. Olen kaua keskliidus töötanud ja näinud, mis vajab parandamist ning mida võiks teistmoodi teha.»

Ta avaldas lootust, et tal õnnestub õigussekretärina jätkata ning selles positsioonis olles ka uue juhi lennukaid ideid natuke ratsionaalsemasse raami panna.

Ametiühingute uus juht Peterson on öelnud, et tahab nähtavamat, nüüdisaegsemat, parema maine ja suurema liikmeskonnaga ametiühingut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles