Esmalt parandatakse avariiohtlikud löökaugud kesklinnas

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Löökaukude lappimine.
Löökaukude lappimine. Foto: Liis Treimann

Tallinna Teede AS parandas möödunud ööpäeva jooksul suuremad  löökaugud kesklinnas Pärnu maanteel, Narva maanteel, Kaarli puiesteel, ja Luise tänaval.


Haaberstis likvideeriti löökaugud Ehitajate teel ja Paldiski maanteel ning Põhja-Tallinnas Suur-Patarei ja Kalasadama tänaval. Täna on tööplaanis ohtlike löökaukude parandamine Toompuiesteel Rannamäe teest Kaarli puiesteeni, Tehnika tänaval, Mere puiesteel, Luise tänaval ja Endla tänaval, teatas Raepress.

«Esmajärjekorras likvideeritakse teravate servadega ja sügavamad asfaldiaugud,» ütles abilinnapea Kalle Klandorf.

«Nagu varasemate aastate kogemused näitavad peavad remondibrigaadid kevadtalvel suurema liiklusega tänavad mitu korda üle käima. Mida suurem on liikluskoormus, seda kiiremini uued löökaugud tekkivad. Näiteks Paldiski maanteel, Pärnu maaneel, Merivälja teel ja paljudel teistel tiheda liiklusega tänavatel on alates jaanuarist juba mitmel korral löökauke remonditud ning esialgu ei ole teekatete lagunemisel veel lõppu näha. Olukord paraneb, kui ööpäevane keskmine õhutemperatuur pluss viie kraadini tõuseb ja asfalditehased tööle pannakse. Tavaliselt saab korraliku remondiga alustada aprilli teises pooles,» selgitas Klandorf.

Kui kesklinn vabariigi aastapäeva pidustuste ajaks enam vähem auguvabaks saab, liiguvad asfaldikatlad taas äärelinna poole. Alates järgmisest nädalast lisandub praegusele seitsmele brigaadile lisaks veel kaks remondibrigaadi kuuma mustseguga tänavaauke täitma.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles