Tallinna tudengid otsivad endale uut juhti

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tudengite kevadpäevade rongkäik Tallinnas.
Tudengite kevadpäevade rongkäik Tallinnas. Foto: Raigo Pajula.

Tallinna Üliõpilaskondade Ümarlaud (TÜÜL) kuulutas täna välja konkursi juhatuse esimehe kohale. Juhatuse esimeheks saavad kandideerida TÜÜLi liikmesüliõpilaskonna tudengid või vastsed vilistlased.


Juhatuse esimehe ülesandeks on TÜÜLi esindamine, tegevuse korraldamine ja MTÜ juhtimine. Samuti on juhatuse esimehe ülesandeks koordineerida Tallinna Tudengimaja tegevust.

Kandideerimiseks peab soovija hiljemalt 1. juuniks esitama oma CV, motivatsioonikirja ja avalduse. Juhatuse esimees valitakse 18. juunil toimuval TÜÜL üldkogul.

MTÜ Tallinna Üliõpilaskondade Ümarlaud on loodud 2006. aastal eesmärgiga kaitsta Tallinna üliõpilaste huvisid ning esindada neid Tallinna linna piires.

TÜÜLi liikmeteks on Estonian Business School, Eesti Kunstiakadeemia, Eesti Mereakadeemia, Eesti Infotehnoloogia Kolledž, Sisekaitseakadeemia, Tallinna Majanduskool, Tallinna Pedagoogiline Seminar, Tallinna Tehnikakõrgkool, Tallinna Tehnikaülikool ja Tallinna Ülikool.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles