Parkimiskontrolöri ametikohale kandideeris 34 töölesoovijat

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parkimiskontrolörid. .
Parkimiskontrolörid. . Foto: Arno Saar / SL Õhtuleht.

Tallinna avaliku tasulise parkimisala operaatori ASi Ühisteenused parkimisteenindajate ametikonkursil kandideeris aprillikuus 34 töölesoovijat ühele kohale.

Kuu aega CV-keskuses üleval olnud tööpakkumisele esitas oma kandidatuuri 239 inimest, kellest AS Ühisteenused valis testide abil välja seitse tulevast parkimisteenindajat, kes suunatakse baaskoolitusele.

«Lisaks tööspetsiifilisele ja seadusandlikule poolele paneme koolitusel suurt rõhku n-ö pehmetele väärtustele – sellele, kuidas koolitada professionaalsed teenindajad, kes on abivalmid ja sõbralikud parkimisprobleemide lahendamisel,» ütles ASi Ühisteenused juhatuse liige Alar Vasemägi.

«Koolitusel õpetatakse ka käitumismudeleid, suhtlemispsühholoogiat ja toimetulekut stressiga.»

Baaskoolitusele järgneb kirjalik eksam ja eksami edukalt sooritanud saavad tunnistuse. Koolituse eest maksab AS Ühisteenused.

«Samas paneme töötajatele kohustuse töötada meil vähemalt aasta, ja kui töötaja lahkub varem, tuleb tal koolitus endal kinni maksta - loodame selle läbi töötajaid senisest rohkem ettevõttesse kinnistada,» ütles Vasemägi.

Halduslepingu alusel pealinna avalikul tasulisel parkimisalal parkimist korraldav AS Ühisteenused annab tööd 25 parkimisteenindajale Tallinnas,  4 parkimisteenindajale Tartus ja 3 parkimisteenindajale Jõhvis, kelle ülesandeks on aidata sõidukijuhte parkimisprobleemide lahendamisel ja teostada järelevalvet, et sõidukijuhid peaksid kinni Tallinnas, Tartus ja Jõhvis kehtestatud tasulise parkimise korrast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles