Teadustöö seob Euroopa Aasiaga

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Da Nangis asuva Vietnami rahvusliku meditsiinitehnoloogiakolledži õppejõud tutvusid eile ennelõunal biomeedikumis õppelaboriga. Paremalt kolmas rektor Nguyen Khac Minh ning pildi keskel professor Sulev Kõks.
Da Nangis asuva Vietnami rahvusliku meditsiinitehnoloogiakolledži õppejõud tutvusid eile ennelõunal biomeedikumis õppelaboriga. Paremalt kolmas rektor Nguyen Khac Minh ning pildi keskel professor Sulev Kõks. Foto: Margus Ansu

Eile uudistasid Vietnami rahvusliku meditsiinitehnoloogiakolledži rektor Nguyen Khac Minh ja tema seitse õppejõudu biomeedikumi ning olid vaimustunud kõigest, millega nad sel nädalal Tartu Ülikoolis ja kliinikumis kokku puutusid.

Üks külalistest, Truong Thi Hoang Phuong oli saabunud Eestisse juba nädala eest ning jääb siia koguni kaheks kuuks, et jälgida ülikooli radioloogiakliiniku spetsialiste ning õppetööd ja meditsiinipraktikat.

Lähema poole aasta jooksul saabub Tartusse aga 29 vietnamlast, kes kõik hakkavad arstiteaduskonna professorite ja õppejõudude töövarjuks, et omandatud teadmistega oma kodumaal õppetöö kvaliteeti parandada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles