Aruküla teele tuleb uus ringristmik ja tankla

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu valla kehtestatud Kalvi kinnistu ja lähiala detailplaneeringu illustreerival joonisel on näha nii tulevase Aruküla tee ringristmiku, bensiinijaama kui ka kaubanduskeskuse asukoht.
Tartu valla kehtestatud Kalvi kinnistu ja lähiala detailplaneeringu illustreerival joonisel on näha nii tulevase Aruküla tee ringristmiku, bensiinijaama kui ka kaubanduskeskuse asukoht. Foto: OÜ Reib

Tartu-Jõgeva-Aravete maantee algusesse jäävale Aruküla teele kavandatakse juba tänavu uue ringristmiku ehitust. Ringtee kõrvale jäävale krundile rajatakse uus bensiinijaam ning tulevikus ka kaubanduskeskus.

OÜ Piibeleht Arenduse juhataja Madis Soodla sõnul müüsid nad möödunud aasta detsembris bensiinijaamale mõeldud krundi osaühingule Toomemaa ning tankla rajamiseks käivad praegu projekteerimistööd. Uut bensiinijaama hakkab pidama OÜ Sevenoil EST, kellele kuulub Premium 7 tanklakett. Tartus on firmal tanklad näiteks Sepa ja Ravila tänaval.

«Kui kõik läheb hästi, siis selle aasta novembris tahaksid nad seal juba kütust müüa,» ütles kinnisvaraettevõtte juhataja. Soodla sõnul huvitus krundist aasta tagasi veel ka Statoil, kuid pärast möödunud kevadel toimunud kütusefirma omanikevahetust jäi kaup katki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles