Kevadsula ujutab tänavaid ja lagundab tänavakatteid

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Löökaugud Tallinna tänavatel.
Löökaugud Tallinna tänavatel. Foto: Toomas Huik

Ööpäevaringsed plusskraadid tõid kaasa intensiivse lumesulamise, millega kaasneb liigvesi tänavatel, eriti nendes kohtades, kus sademetekanalisatsiooni kaevud on kinni jäätunud, teatas Raepress.

Tallinna Kommunaalameti andmetel likvideeritakse täna sulavetest tingitud veeuputusi Lasnamäel Betooni tänaval, Gaasi tänaval ja Läänemere tee 54 juures.

Kristiines on teatatud liigveest Kotka tänaval, Keemia tänaval ja Laine tänaval. Nõmme linnosas on liigveega probleeme Valdeku tänaval, Kalmistu teel ja Raudtee tänaval. Kesklinnas pumbatakse liigvett Tuukri tänaval ja Pärnu maanteel Vineeri kvartali piirkonnas.

Augulappimise brigaadid on täna väljas Vabaduse puiesteel, Tartu maanteel, Raua tänaval, Tartu maanteel Tammsaare teel, Kadaka teel, Paldiski maanteel, Tondi tänaval, Smuuli teel, Mere puiesteel ja Vilde teel. Auke parandatakse ööpäevaringselt. Päeval on väljas neli brigaadi, öösel viis.

Autojuhtidel palutakse sõita ülimalt ettevaatlikult ja vältida löökauke, eriti neis kohtades, kus liigvesi tänavale on kogunenud.

Ilmaprognooside kohaselt langeb õhutemperatuur nädalavahetusel taas miinustesse ja oodata on lumesadu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles