Purjus ärimees mõlkis Maseratiga autosid ja põgenes

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuntud ärimehe Maserati.
Tuntud ärimehe Maserati. Foto: Reporter.ee

Pühapäeva õhtupoolikul kella viie paiku riivas Maserati roolis olnud purjus hotelliärimees ja autospordiliidu president Toomas Sildmäe Tallinnas Viru tänava alguses kahte sõidukit ning põgenes sündmuskohalt, teatas Kanal 2 politseisaade «Krimi».

Põhja prefektuuri pressiesindaja Aleksandra Šljušenkova sõnul sai politsei pühapäeval kell 17.04 teate, et Viru ja Aia tänava ristmiku lähedal tagurdas Maserati otsa seisvale Volks-wagenile ja seejärel sõitis otsa pargitud Audile, kirjutas Õhtuleht.

Autot otsima asunud politseipatrull leidis selle Sildmäe kodu juurest ning toimetas roolis olnud mehe kainenema. «Krimi» andmetel mõõdeti Sildmäe joobeks ligi 2,8 promilli.

Väidetavalt kõik kahjud kinni maksta lubanud ärimees veetis öö politseimaja betoonpõrandaga kambris ning lasti vabadusse järgmisel hommikul, kui talle oli väärteoprotokoll vormistatud.

Eesti Autospordi Liidu peasekretäri Arno Sillati sõnul võitleb alaliit oma tegevusega joobes juhtimise vastu, kuid presidendi purjutamine ei vähenda tema teeneid liidu ees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles