Introvertne skandalist

Anu Saagim
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Xenia Joost
Xenia Joost Foto: A.Peegel

Miks peaks Evelini moemekk olema sama, mida näeme niigi päevast päeva klantsajakirjade ja moepiiblite veergudel? Miks on eristumine nii räige kuritegu? Võib-olla on meie presidendiproual hoopis oma väljakujunenud maitse, millega ta soovib ehk edastada mingit sõnumit. Näiteks, et vaadake, peale versatšede ja gutšimutšide leidub Eestiski arvestatavaid andekaid moeloojaid, keda ei pea sugugi häbenema.

Rõõmustagem, et meil on nii eriline esileedi! Just nii kiresin ma oma möödunudnädalases Arteri kolumnis «Proual on stiili». Pühapäeval käis pauk ja sain aru, et olin sajaga puusse pannud. Või siiski mitte.

Proual on võib-olla tõesti maitset. Tal on kohvilaua kõrval hunnikutes moeajakirju ja juba poolest juunist hakkab ta neid lappama, et leida ideid vabariigi suurimal moerallil esinemiseks. Seejärel tuleb välja peilida hetke kuumim kohalik moelooja ja oma ideed talle letti lüüa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles