Tallinna laulukonkursi laule saab internetis kuulata

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abilinnapea Kaia Jäppinen.
Abilinnapea Kaia Jäppinen. Foto: Marina Puškar

Tallinna Laulu konkursile esitati 24 heliteost, millest žürii valis välja kümme paremat.


«Konkursi žürii on tänaseks oma otsuse langetanud. Peab ütlema, et konkursile esitati väga huvitavaid ja põnevaid laule,» ütles abilinnapea Kaia Jäppinen täna linnavalitsuse pressikonverentsil.

Ta lisas, et kümme paremat laulu on alates homsest kuni 14. maini kõigile kuulamiseks ja hindamiseks kättesaadavad Tallinna kodulehel.

«Žürii poolt välja valitud kümme parimat laulu kantakse ette ette Tallinna päeval, 15. mail Raekoja platsil õhtul kell seitse algaval kontserdil. Seal autasustatakse konkursi kolme paremat ning auhinna saab ka publiku lemmik,» lubas Jäppinen.

Siis selguvad ka parimate laulude autorid, kelle isikuid niikaua saladuses hoitakse.
Laulukonkursi Tallinna Laul võitja saab 20 000 krooni suuruse autoritasu, teisele kohale tulnud laulu autor kogusummas 10 000 krooni ning kolmandale kohale tulnud laulu autor 6000 krooni. Rahvahääletuse võitnud laulu autor saab autoritasu 9000 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles