Fotod: Vana-Viru tänav pannakse kinni

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna hommikul hakkasid osaühingu Signaal töömehed Vana-Viru tänava sulgemiseks liiklusmärke ümber seadma ja betoontõkkeid paigaldama.


Nüüdsest pääseb Aia tänavalt autoga Vana-Viru tänavale vaid selleks, et sõita majade vahel olevasse tasulisse parklasse. Tänaval saavad edaspidi parkida vaid linnavolikoguga seotud inimesed lubade alusel.

Niikaua kui tänav kivituvidega veel päris suletud ei olnud, lipsas nii mõnigi auto tänava mõlemasse otsa paigaldatud keelumärkide alt läbi. Veidi distsiplineeris sõidukijuhte ennelõunal Aia tänava nurgal positsiooni sisse võtnud munitsipaalpolitseinik.

Töömehed kruvisid kõigepealt maha ööklubi Venus kõrval olnud taksopeatuse sildi. Transpordiameti liikluskorralduse osakonna juhataja Talvo Rüütelmaa sõnul ei peaks see taksojuhtidele suur kaotus olema, sest õhtust hommikuni võivad taksojuhid kliente oodata ka endise pritsumaja ees, kus päeval peatuvad turismibussid.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles