Valus kaotus pani Kalev/Cramo üliraskesse seisu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo suutis suurema osa mängust hoida enda kontrolli all, kuid viimaste minutitega anti võit käest. Pärast kohtumist tunnistas kalevlaste juhendaja Alar Varrak (vasakul), et sellisel viisil käest antud võit on treeneri kaotus.
Kalev/Cramo suutis suurema osa mängust hoida enda kontrolli all, kuid viimaste minutitega anti võit käest. Pärast kohtumist tunnistas kalevlaste juhendaja Alar Varrak (vasakul), et sellisel viisil käest antud võit on treeneri kaotus. Foto: Mihkel Maripuu

Kalev/Cramo jäi Ühisliigas koduväljakul 73:77 alla Azovmašile ning langes alagrupis viimasele kohale.

Eelnevatel aastatel korvpalli Ühisliigas alagrupiturniiri alati viimase kohaga lõpetanud BC Kalev/Cramo langes kaks vooru enne tänavuse põhihooaja lõppu taas punase laterna rolli.

Samas on tänavu suudetud vastastele tunduvalt tugevamat vastupanu osutada ja nii oldi ka eile Azovmaši vastu 37 minutit dikteerivamas rollis, kuid lõpuga anti siiski suure vaevaga kätte saadud edu käest. Otsustavaks saigi kaks ja pool minutit enne kohtumise lõppu aset leidnud intsident, kui kalevlaste 67:63 eduseisul sai Gary Wilkinson rünnakul tehnilise vea, millele järgnesid vastastelt tabavad vabavisked ja veel kaks punkti ning veel vabavise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles