Kesklinna keskus toob uusi kaubamärke

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile keskpäeval tõmmati uues Rimis üles tervitusloosungeid. Uuest poest peaks saama Kesklinna keskuse tõmbenumber.
Eile keskpäeval tõmmati uues Rimis üles tervitusloosungeid. Uuest poest peaks saama Kesklinna keskuse tõmbenumber. Foto: Margus Ansu

Endise kaubahalli hoones homme avatav Kesklinna keskus toob Tartusse uusi ärisid, mis siiani tegutsesid suuresti pealinnas. Keskuse teisel korrusel alustab aprillis spordiklubi MyFitness.

Kesklinna keskuse juhatuse liikme Eveli Opmanni sõnul on uue nime ja sisu saanud ärikeskuse tõmbenumber Rimi toidukauplus. «Meil oli valida kolme variandi vahel: Selver, Co­market või Rimi. Otsus oli puhtalt majanduslik,» lausus Op­mann ning rõhutas Rimi puhul senist head koostööd Tasku keskuses.

Üheksasajal ruutmeetril paiknev Rimi pood pole küll suur, kuid peaks oma kaubavalikuga kesklinnas liikuvate inimeste igapäevased ostuvajadused ära katma. «Rimi võiks ka keskuse üldist mainet parandada,» lootis Opmann. «Seda muutust on siia vaja. Kogu pilt on nüüd hoopis teine. Oleme valinud partnerid, kellesse me usume ja kes töötavad selle nimel.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles