Astri pagareist saavad kondiitrid

Martin Pau
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise aasta lõpul täielikult tortide tootmisele keskendunud Astri Tootmise tootevalikus on praegu veerandsada torti. Päevas valmistab ettevõte umbes tuhat torti.
Eelmise aasta lõpul täielikult tortide tootmisele keskendunud Astri Tootmise tootevalikus on praegu veerandsada torti. Päevas valmistab ettevõte umbes tuhat torti. Foto: Kristjan Teedema

Varem paarisadat nimetust kondiitri- ja pagaritooteid valmistanud Astri Tootmine on läinud pärast novembrikuist omanikevahetust täielikult üle torditootmisele ning keskendunud Eesti Pagari tellimuste täitmisele.

Astri Tootmise juhatuse liikme ja tootmisjuhi Kersti Kenderi sõnul võimaldas koostöö Eesti Pagariga spetsialiseeruda ja toota kasumlikumalt, vältides ühtlasi turustamiskulusid.

«Meie toodame, Eesti Pagar turundab ja turustab,» täpsustas Kender. «On selge, et kasulikum on valmistada üht toodet viie tüki asemel kümme tükki.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles