Leedulaste uskumatu viskepidu lõpetas Tarva tee Balti liigas

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brandis Raley Ross üritab palli korvi alt sisse sokutada, kuid eilse mängu jooksul see tal eriti hästi ei õnnestunud.
Brandis Raley Ross üritab palli korvi alt sisse sokutada, kuid eilse mängu jooksul see tal eriti hästi ei õnnestunud. Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Rakvere Tarval ei tekkinud Prienai vastu sisuliselt mingit võimalust ning Balti liiga veerandfinaali avakohtumise avaveerandaja järel oli sisuliselt selge, kes sellest paarist edasi poolfinaali läheb. Tarvas jäi kümne minutiga taha 15:30 ja kaotas kogu kohtumise 72:108. Kuna edasipääseja selgub kahe mängu kokkuvõttes, on laupäeval Leedus peetaval korduskohtumisel vaid formaalne tähendus.

«Meie poolt oli see väga kehva sooritus,» tunnistas Tarva peatreener Andres Sõber pärast seda, kui oli lõpuvile järel kümmekond minutit meeskonna riietusruumis istunud ja mõtteid kogunud. «Tundus, et vastane oli juba talverehvid suviste vastu vahetanud!» Just viimane lause iseloomustab kahe meeskonna eilset vahekorda kõige ilmekamalt.

«Loomulikult oli meeskondadel tasemevahe,» tõdes Sõber. «Neil on mõned mehed mänginud väga kõrgel tasemel, näiteks Arturas Milaknis on ju aastaid Euroliigat tagunud. Lisaks kõigele on Leedu klubidel üks tugev pluss, nad saavad iga hooaeg mängida neli korda Kaunase Žalgirise ja Lietuvos Rytasega. Mis sellest, et saad tappa, sellised mängud arendavad.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles