Kaks jalakäijat jäid ülekäigurajal auto alla

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sille Annuk / Postimees

Eile sai sõiduteede ülekäiguradadel kannatada kaks jalakäijat - üks 10-aastane tüdruk, kes ületas sõiduteed sebral joostes, ning teine vanem mees, kellele sõitis otsa vasakpööret sooritanud auto.

Esimene avarii toimus kella 7.55 ajal Tartus Anne 28 juures. Peatunud sõiduki tagant mööda jalakäijate ülekäigurada jooksis üle sõidutee 10-aastane tütarlaps, kes sai löögi Paju tänava poolt lähenenud sõiduautolt Volkswagen Passat, mida juhtis 42-aastane Gunnar.

Jalakäija toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi, kust ta peale esmaabi andmist lubati kodusele ravile.

Teine avarii toimus õhtupimeduses, kella 22.25 ajal Tallinnas Sõpruse puiestee ja Keskuse tänava ristmikul. Seal sõitis rohelise fooritulega vasakpööret sooritanud sõiduauto Volkswagen Caravelle, mida juhtis 46-aastane Janika, otsa ülekäigurajal sõiduteed ületanud 69-aastasele Vladimirile, kellel põles jalakäijatele mõeldud fooris roheline tuli. Jalakäija ei kandnud helkurit.

Vladimir toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles